Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا-طبق آخرین آمار جهانی در شب گذشته بیش از 59 هزار نفر در آمریکا به ویروس کرونا مبتلا شده و شمار مبتلایان این کشور از 31 میلیون نفر فراتر رفت.
 به گزارش خبرگزاری آریا،بر اساس آخرین آمار جهانی پایگاه اطلاعاتی "worldometer" تا صبح امروز 128 میلیون و 242 هزار و 601 نفر در جهان به ویروس کرونا ــ کووید19 ــ مبتلا شده‌اند که از این تعداد، 2 میلیون و 804 هزار و 371 نفر جان خود را از دست داده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


از مجموع تعداد مبتلایان در جهان، تاکنون 103 میلیون و 462 هزار و 187 نفر بهبود یافته و توانسته‌اند این بیماری را شکست دهند.
کشور آمریکا با بیشترین تعداد مبتلایان در جهان با افزایش 59 هزار و 707 مبتلا در 24 ساعت گذشته، به مجموع 31 میلیون و 33 هزار و 801 نفر رسیده است؛ تاکنون 563 هزار و 206 آمریکایی مبتلا به کووید19 در این کشور جان خود را از دست داده‌‌اند.
کشور برزیل پس از آمریکا در رده دوم جهان قرار دارد که با افزایش 42 هزار و 666 مبتلا در 24 ساعت گذشته، به مجموع 12 میلیون و 577 هزار و 354 مبتلا رسیده است؛ در این کشور تاکنون 314 هزار و 268 نفر جان خود را بر اثر ابتلا به کرونا از دست داده‌اند.
کشور هند به‌‌عنوان سومین کشور جهان با افزایش 56 هزار و 119 مبتلا در 24 ساعت گذشته، به مجموع 12 میلیون و 95 هزار و 855 مبتلا رسیده است؛ تاکنون 162 هزار و 147 نفر جان خود را بر اثر ابتلا به کرونا از دست داده‌‌اند.
کشورهای فرانسه، روسیه، انگلیس، ایتالیا و اسپانیا نیز به ‌ترتیب با 4 میلیون و 554 هزار و 683، 4 میلیون و 528 هزار و 543، 4 میلیون و 337 هزار و 696، 3 میلیون و 544 هزار و 957 و 3 میلیون و 270 هزار و 825 نفر مبتلا در رده‌های چهارم تا هشتم جهان قرار گرفته‌اند.
همچنین کشورهای ترکیه با 3 میلیون و 240 هزار و 575 مبتلا و آلمان نیز با 2 میلیون و 796 هزار و 400 نفر مبتلا در رده‌های نهم و دهم جهان قرار دارند.

بهبودی بشار اسد و همسرش از بیماری کرونا
رئیس جمهور سوریه و همسر وی که پیش از این به ویروس کرونا مبتلا شده بودند به طور کامل از این بیماری بهبود یافته‌اند.
 «بشار اسد»، رئیس جمهور سوریه و «اسماء» همسر وی، از بیماری کرونا بهبود یافتند.
دفتر ریاست جمهوری سوریه اعلام کرد که بشار اسد و اسماء، همسر وی، به طور کامل از بیماری کرونا بهبود یافته و به زندگی عادی خود بازگشته‌اند.
اواخر اسفند ماه سال گذشته دفتر ریاست‌جمهوری سوریه ابتلای بشار اسد و همسرش به ویروس کووید-19 را اعلام کرده و گفت: «حال هر دوی آنها خوب است.»
اخیرا نیز «ریاض حدّاد» سفیر سوریه در مسکو، سفر بشار اسد به روسیه برای درمان کرونا را تکذیب کرد.
این مقام سوری اعلام کرد: «شایعات مبنی بر سفر بشار اسد به مسکو برای مداوای کرونا صحت ندارد.»

تظاهرات معترضان به محدودیت‌های کرونایی در اروپا
معترضان به محدودیت‌های کرونایی بار دیگر طی آخر هفته در چندین شهر اروپا، تظاهرات کردند. موج سوم بیماری کووید-19 ضربه سختی به اروپا وارد کرده است. بیمارستان‌های زیادی در اروپا با تعداد فزاینده موارد ابتلا به ویروس کرونا دست و پنجه نرم می‌کنند.
 
ابتلای رئیس‌جمهور و وزیر دفاع پاکستان به ویروس کرونا
رئیس‌جمهوری پاکستان و وزیر دفاع این کشور به ویروس کرونا مبتلا شده‌اند.
به گزارش  پایگاه اینترنتی روزنامه داون، «عارف علوی»، رئیس‌جمهوری پاکستان و «پرویز ختک»، وزیر دفاع این کشور به ویروس کرونا مبتلا شده‌اند.
علوی طی پیامی که در توئیتر منتشر شد عنوان کرد: «به ویروس کرونا مبتلا شده‌ام. باشد که خدا بر تمام مبتلایان رحم داشته باشد.»
وی در ادامه افزود تاکنون تنها یک دوز واکسن کرونا دریافت کرده است.

انتقاد شدید رئیس سازمان ملل از کشورهای ثروتمند به دلیل "احتکار واکسن کرونا"
دبیرکل سازمان ملل متحد از کشورهای پیشرفته به دلیل ذخیره و احتکار کردن واکسن های کرونا به شدت انتقاد کرد و از آنها خواست برای کمک به پایان این همه گیری واکسن های خود را با سایر کشورهای جهان تقسیم کنند.
به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از خبرگزاری فرانسه، آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل متحد از کشورهای پیشرفته به دلیل ذخیره و احتکار کردن واکسن های کرونا به شدت انتقاد کرد و از آنها خواست برای کمک به پایان این همه گیری واکسن های خود را با سایر کشورهای جهان تقسیم کنند.
گوترش در مصاحبه ای که روز یکشنبه از کانال کانادایی CBC پخش شد، گفت: من بسیار نگران این توزیع بسیار ناعادلانه واکسن در جهان هستم.
وی گفت: به نفع همه است که اطمینان حاصل شود که در اسرع وقت و به روشی منصفانه همه افراد در هر کجا واکسینه می شوند و واکسن ها به عنوان یک کالای عمومی جهانی در نظر گرفته می شوند.
رئیس سازمان ملل از "خودخواهی" کشورهای ثروتمند به دلیل ایجاد ذخایر واکسن فراتر از نیازهای جمعیت خود انتقاد کرد.
وی با بیان اینکه "اولاً واکسن را ذخیره نکنید"، افزود: "این کار اصلاً معنی ندارد.
گوترش افزود: ما از کشورهای پیشرفته درخواست کرده ایم که برخی از واکسن هایی را که خریداری کرده اند به اشتراک بگذارند چرا که در بسیاری از موارد بیش از آنچه نیاز دارند خریداری کرده اند.
دبیرکل سازمان ملل ابراز تاسف کرد که سیستم بین المللی کمک به توزیع واکسن به کشورهای محروم موسوم به کواکس Covax "مشکل" دارد چرا که "احتکار زیادی انجام شده است."
وی با بیان اینکه پایان دادن به این بیماری همه گیر "بستگی زیادی به امکان واکسیناسیون هر چه سریعتر جمعیت در سرتاسر جهان دارد"، خواستار ایجاد مکانیزمی توسط گروه 20 برای اجرای یک برنامه واکسیناسیون جهانی شد

شمار قربانیان کرونا در روسیه به 98 هزار نفر رسید
با شناسایی حدود 8 هزار مورد جدید آلودگی، تعداد کل مبتلایان به کووید-19 در روسیه به 4 میلیون و 528 نفر افزایش یافت که از این تعداد، تنها 284 هزار نفر تحت درمان بوده و بیش از 4 میلیون و 146 هزار نفر بهبود یافته‌اند.
به گزارش خبرگزاری «تاس»، ستاد عملیاتی پیشگیری و کنترل ویروس کرونا در روسیه، امروز (دوشنبه) اعلام کرد که تعداد موارد مرگ شهروندان روسی به خاطر ابتلا به عفونت کووید-19 طی یک روز گذشته 293 مورد افزایش یافت (یک روز قبل این رقم 336 نفر بود) و در مجموع به 98 هزار و 33 نفر رسید.
طبق این اطلاعات، این کمترین میزان موارد روزانه مرگ بیماران کرونایی در روسیه از تاریخ نهم نوامبر سال 2020 (28 آذر ماه گذشته) است که تعداد قربانیان 256 نفر ثبت شده بود.
بیشترین موارد فوت بیماران طی روز گذشته، 49 مورد در شهر مسکو، 30 مورد در شهر سن‌پترزبورگ، 12 مورد در منطقه راستوف و 11 مورد هم در منطقه مسکو است.
این ستاد یادآور شد که در طول یک روز گذشته، 8 هزار و 711 مورد جدید بیماری کووید-19 در 85 منطقه فدرال این کشور شناسایی شد. بدین ترتیب، تعداد کل موارد آلودگی به این عفونت در روسیه به 4 میلیون و 528 هزار و 543 نفر افزایش یافته است.
بر اساس این اطلاعات، بیشترین موارد جدید آلودگی به ویروس کرونا، بدون در نظر گرفتن شهر مسکو، 697 مورد در شهر سن پترزبورگ و 595 مورد در منطقه مسکو ثبت شده است.
در حال حاضر، 284 هزار و 102 نفر در سراسر روسیه همچنان بیمار بوده و به درمان خود ادامه می‌دهند.
ضمن اینکه، طی یک روز گذشته، 7 هزار و 280 بیمار مبتلا پس از گذراندن دوره درمان، به طور کامل بهبود یافتند تا تعداد افراد درمان شده از عفونت کرونا در روسیه به 4 میلیون و 146 هزار و 408 نفر افزایش یابد. سهم بهبودی بیماران در سطح 91.6 درصد کل افراد آلوده شده باقی مانده است.
موارد بهبود بیماران در شهر سن‌پترزبورگ - 713 نفر، در منطقه مسکو -  425 نفر و در منطقه نیژنی نووگوراد - 371 نفر گزارش شده است.

وضعیت اپیدمی کرونا در پایتخت روسیه
این گزارش همچنین یادآور شده است که تعداد کل موارد آلودگی به ویروس کرونا در شهر مسکو، با افزایش هزار و 612 نفر طی روز گذشته، در مجموع یک میلیون و 24 هزار و 163 نفر رسیده است. 
طی 24 ساعت اخیر در پایتخت روسیه، 49 مورد مرگ ناشی از عوارض ویروس کرونا ثبت شد تا شمار تلفات این عفونت در پایتخت به 16 هزار و 547 نفر افزایش یابد. در این مدت، 844 بیمار هم پس از درمان از بیمارستان مرخص شدند و بدین ترتیب، 942 هزار و 36 نفر در کل دوره شیوع آلودگی در مسکو بهبود یافته‌اند. در حال حاضر، 65 هزار و 580 فرد مبتلا به کووید-19 در این شهر همچنان تحت درمان قرار دارند.


 

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: کرونا واکسن اروپا چین ویروس کرونا مبتلا شده بهبود یافته دست داده نفر افزایش سازمان ملل جان خود روز گذشته هزار نفر بشار اسد کووید 19 یک روز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۳۲۹۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تظاهرات گسترده علیه نتانیاهو در سرزمین‌های اشغالی

هزاران تظاهرکننده در تل‌آویو گرد هم آمده و خواستار برکناری بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی و برگزاری انتخابات زودهنگام شدند.

به گزارش نشریه تایمز اسرائیل، معترضان همچنین خواستار آزادی اسرای صهیونیست هستند که در غزه نگهداری می‌شوند. 

در حال حاضر گفته می‌شود پلیس برای مهار تظاهرات برخی از خیابان‌ها را مسدود کرده است. 

در ماه‌های ابتدایی جنگ، معترضان تنها خواستار توافق برای آزادی اسرا بودند، اما با افزایش نارضایتی از نتانیاهو، خواسته‌های آنان تغییر کرده است. طی هفته‌های گذشته، معترضان مکررا نتانیاهو را «مانع توافق» خوانده و خواستار استعفای وی شده‌اند. بسیاری از صهیونیست‌ها معتقد هستند نتانیاهو برای اهداف شخصی و حفظ جایگاه خود در قدرت به جنگ ادامه می‌دهد.

در همین حال، مذاکرات برای مبادله اسرا و توقف در جنگ علیه غزه ادامه دارد و رسانه‌های مصری از «پیشرفت قابل توجه» در آن خبر داده‌اند. یک مقام فلسطینی که نام او فاش نشده می‌گوید این بار اوضاع بهتر به نظر می‌رسد و امکان حصول توافق وجود دارد؛ به شرط آن که اسرائیل آنچه را برای تحقق آن لازم است، ارائه کند.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل بین‌الملل

دیگر خبرها

  • واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!
  • انتقاد شدید فرماندار رزن از نحوه استخدامهای جهاد کشاورزی
  • علت افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران چیست؟
  • ۲ دلیل مهمِ افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران/ کدام کودکان آبله مرغان نمی‌گیرند؟
  • ۲ دلیل مهمِ افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران | کدام کودکان آبله مرغان نمی‌گیرند
  • معترضان صهیونیست تظاهرات سکوت برگزار کردند
  • دبیرکل سازمان جهانی بهداشت: تفاهم‌نامه‌ مقابله با همه‌گیری‌های آینده باید امضا شود
  • جشن فارغ‌التحصیلی با فضای ضد جنگ غزه در دانشگاه میشیگان آمریکا
  • انتقاد شدید ماکرون از اعتراضات دانشجویی علیه جنگ غزه
  • تظاهرات گسترده علیه نتانیاهو در سرزمین‌های اشغالی