Web Analytics Made Easy - Statcounter

به دلیل شیوع مجدد ویروس کووید-۱۹ در سراسر جهان، بسیاری از کشورها قوانین جدیدی برای کنترل این بیماری وضع کرده‌اند.

به گزارش سرویس ترجمه ایمنا، میزان شیوع ویروس کرونا در نیمی از کشورهای اروپایی طی دو هفته گذشته حدود ۱۰ درصد افزایش یافته، به طوری که تعداد مبتلایان این بیماری در کشورهایی که از موج اول بیماری در امان بودند نیز در حال افزایش است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به نظر می‌رسد به منظور مهار بیماری کرونا در طول فصل پاییز و زمستان باید قوانین سخت‌گیرانه‌تری در بسیاری از کشورها اجرا شود؛ البته ممکن است قوانین وضع شده جدید از محدودیت‌های اعمال شده در زمان آغاز شیوع ویروس کرونا متفاوت‌تر باشد. در ادامه به بررسی قوانین وضع شده برای مهار ویروس کرونا در بعضی از کشورهای جهان می‌پردازیم:

اسپانیا

کشور اسپانیا در حال حاضر بیشترین شمار مبتلایان به بیماری کرونا را در اروپا به خود اختصاص داده است، به طوری که تا کنون بیش از ۷۰۴ هزار نفر در این کشور به بیماری کرونا مبتلا شده و ظرفیت بیمارستان‌ها تقریباً تکمیل شده است. یک سوم افراد کرونایی در مادرید، پایتخت این کشور زندگی می‌کنند. بر اساس گزارشات منتشر شده، ۳۷ منطقه این کشور که بیشترین آمار مبتلایان به کرونا را داشته‌اند از دوشنبه ۲۱ سپتامبر قرنطینه شده‌اند. بر اساس قوانین جدید که ۸۵۰ هزار فرد را تحت تاثیر قرار می‌دهد، افراد باید دلیل موجهی برای مسافرت کردن داشته باشند. علاوه بر این ظرفیت مکان‌های عمومی مانند رستوران‌ها و مراکز خرید نیز باید کاهش پیدا کند.

فرانسه

فرانسه پس از اسپانیا بیشترین تعداد مبتلایان به کرونا را دارد، به طوری که بیش از ۴۹۷ هزار نفر در این کشور به ویروس کووید -۱۹ آلوده شده‌اند. مقامات دولتی این کشور به منظور کنترل شیوع بیماری کرونا در سه شهر پاریس، مارسی و بوردو که بیشترین تعداد بیماران را داشته، قوانین و مقررات جدیدی وضع کرده‌اند. برگزاری مراسم در پاریس و مارسی ممنوع شده است و از کارمندان نیز درخواست شده است که وظایف خود را در صورت امکان از منزل انجام دهند. همچنین استفاده از ماسک در مکان‌های عمومی پاریس و محیط‌های اطراف آن اجباری شده است. نیروهای پلیس به منظور تاکید بر اجرای این قوانین در مناطق ذکر شده مستقر شده‌اند. با وجود وضع محدودیت‌های جدید، دولت کشور فرانسه اعلام کرده است به دلیل اینکه احتمال انتقال بیماری کرونا توسط کودکان کم است، مدارس برقرار هستند، اما در صورتی که حداقل سه دانش‌آموز در یک مدرسه به کرونا مبتلا شوند، آن مدرسه تعطیل خواهد شد.

ایرلند

بیش از ۳۳ هزار نفر در کشور ایرلند به بیماری کرونا مبتلا شده‌اند و هر روز به این تعداد افزوده می‌شود. بر اساس برنامه جدید دولت ایرلند، محدودیت‌های وضع شده به منظور پیشگیری از شیوع بیماری کرونا به پنج سطح تقسیم می‌شود. شهر دوبلین در سطح سه قرار گرفته است، در حالی که دیگر شهرهای کشور در سطح دو قرار گرفته‌اند. مدارس و رستوران‌ها در سطح دو همچنان باز هستند، اما محدودیت‌هایی برای تعداد افراد حاضر در مکان‌های عمومی و خصوصی اعلام شده است. تعداد افرادی که در محیط‌های بسته شهر دوبلین حضور می‌یابند، نباید بیش از ۶ نفر باشد. علاوه بر این همه موزه‌ها و جاذبه‌های فرهنگی این شهر تعطیل شده است. رستوران‌ها و کافی‌شاپ‌ها نیز یا به صورت بیرون‌بر فعالیت می‌کنند و یا غذاهای خود را در محیط باز سرو می‌کنند. از همه افراد خواسته شده است در صورت امکان وظایف خود را به صورت دورکاری انجام دهند. به گفته مقامات این کشور در صورتی که شیوع بیماری کرونا در مناطق دیگر افزایش یابد، محدودیت‌های اجرا شده در شهر دوبلین در این مناطق نیز عملی خواهد شد.

آلمان

آلمان به یکی از موثرترین سیستم‌های آزمایش و ردیابی بیماری کرونا مجهز است. با وجود اینکه وضعیت شیوع کرونا در این کشور نسبت به دیگر کشورهای اروپایی بهتر است، بیش از ۲۸۱ هزار نفر در آلمان به بیماری کرونا مبتلا شده‌اند. دولت این کشور اقدامات جدیدی در شهر باواریا وضع کرده که بیشترین آمار مبتلایان این کشور را به خود اختصاص داده است،. بر اساس این قوانین اجتماع بیش از پنج نفر یا دو خانواده در یک محیط ممنوع است و رستوران‌ها و کافی‌شاپ‌ها نیز اجازه فعالیت کردن ندارند.

کد خبر 446211

منبع: ایمنا

کلیدواژه: ویروس کرونا کرونا ویروس پیشگیری از کرونا شیوع کرونا کرونا در جهان کرونا ویروس چیست آخرین اخبار ویروس کرونا کرونا ابتلا به کرونا مقابله با شیوع کرونا شیوع ویروس کرونا پیشگیری از شیوع کرونا مهار شیوع کروناویروس شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق بیماری کرونا کرونا مبتلا هزار نفر رستوران ها شده اند بر اساس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۳۲۷۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توصیه‌هایی برای مقابله با بیماری آسم

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، کلاس آموزشی پیشگیری از آسم و آلرژی با هدف کسب مهارت‌های خودمراقبتی، پیشگیری و درمان با حضور معمر کارشناس بیماری‌های غیر واگیر و کولیوند پزشک عمومی مرکز جامع سلامت ارشاد، برای کارکنان دانشکده علوم توانبخشی برگزار شد.

کولیوند در تشریح بیماری آسم و راه‌های درمان از جمله آموزش مداوم و مشارکت فعال این بیماران؛ به پرهیز از تماس با مواد آلرژی و حساسیت زا به ویژه دود سیگار و تعیین برنامه درمان دارویی پرداخت.

وی گفت: درمان موثر آسم احتیاج به تعاملی قوی بین تیم مراقبت، پزشک معالج، بیمار و اعضای خانواده بیمار دارد.

کولیوند در ادامه با اشاره به گزارش سازمان بهداشت جهانی که بیش از ۱۵۰ میلیون نفر در سطح جهان به آسم مبتلا هستند، گفت: از هر ۳۰ دانش آموز در یک کلاس ۲ یا ۳ نفر مبتلا به آسم است.

وی اظهار کرد: استفاده روزانه از سبزیجات، لبنیات، مواد مغذی، ویتامین، مکمل و آنتی اکسیدان‌ها می‌تواند ابتلا به بیماری آسم را کاهش و در درمان موثر شود.

در ادامه این کلاس معمر کارشناس بیماری‌های غیر واگیر عنوان کرد: آسم یک بیماری التهابی طولانی مدت راه‌های هوایی ریه است که با نشانه‌های متغیر و عود کننده، انسداد برگشت پذیر جریان هوا و انقباض نایچه که به راحتی تحریک می‌شود و مشخص می‌شود.

وی افزود: از علائم شایع و غیر اختصاصی این بیماری سرفه (به خصوص در شب)، خس خس سینه، تنگی نفس و گرفتگی سینه است که گاهی اوقات، تشخیص این بیماری را از سایر بیماری‌های تنفسی دشوار می‌کند.

معمر خاطرنشان کرد: غذاها، دارو، مواد شیمایی صنعتی، دود سیگار و مواد دخانی، استفاده از ادویه‌جات، فلفل و غذا‌های آماده و کنسروی، چاقی، هوای آلوده، ذرات گرد و غبار، مواد شیمیایی و بخار گاز‌های مضر موجود در محیط کار و عوامل حساسیت‌زای حیوانات نظیر پر و مو یا مدفوع حیوانات خانگی از علل مهم بروز یا تشدید علائم آسم است.

وی افزود: تایید تشخیص آسم بر اساس سه عنصر کلیدی (سابقه علائم متناوب و یافته‌های معاینات فیزیکی، نمایش محدودیت جریان هوای بازدمی ترجیحا" با اسپیرومتری و رد تشخیص‌های دیگر است.

معمر افزود: از اقدامات تشخیصی انجام رادیوگرافی قفسه سینه، اسپیرومتری (تست ریه)، تست آلرژی، تست‌های آزمایشگاهی آلرژی (RAST) و سی تی اسکن است.

گفتنی است، این کارگاه به مناسبت روز جهانی آلرژی و آسم روز ۱۸ اردیبهشت ماه برگزار شد و در پایان به سئوالات کارکنان پاسخ داده شد

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • هشدار احتمال شیوع مالاریا در سیستان و بلوچستان
  • دانشجویان آزادی‌خواه حامی غزه را با شرایط ویژه پذیرش می‌کنیم
  • توصیه‌هایی برای مقابله با بیماری آسم
  • تشریح اقدامات مدیریت بحران خراسان جنوبی در سیل اخیر
  • حسینی: اقدامات دولت سیزدهم تعامل با کشورهای جهان را فراهم کرده است
  • ضرورت مقابله با بیماری زنگ زرد در مزارع گندم دیم کشور
  • آنروا درباره وقوع اپیدمی در غزه با آغاز فصل گرما هشدار داد
  • هشدار دامپزشکی : شیوع بیماری تب کریمه کنگو در فصل گرما
  • دبیرکل سازمان جهانی بهداشت: تفاهم‌نامه‌ مقابله با همه‌گیری‌های آینده باید امضا شود
  • تحول از مجلس سنتی به نوین از مجلس یازدهم تا دوازدهم