Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا-طبق جدیدترین آمارها، تعداد مبتلایان به بیماری کووید 19 در جهان به بیش از پنج میلیون و 500 هزار نفر رسیده و تاکنون بیش از 346 هزار نفر جان خود را بر اثر ابتلا به این بیماری از دست داده‌اند.
به گزارش آریا، همه‌گیری بیماری کووید 19 همچنان در بیشتر کشورهای جهان ادامه دارد و طبق تازه‌ترین آمارها پنج میلیون و 500 هزار و 694 نفر در جهان به این بیماری مبتلا شده و 346 هزار و 726 نفر نیز جان خود را از دست داده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین تاکنون حدود دو میلیون و 302 هزار و 91 نفر از مبتلایان به این بیماری بهبود پیدا کرده‌اند.
ایالات متحده آمریکا همچنان در صدر فهرست کشورهای درگیر با کروناویروس قرار دارد و کشورهای برزیل و روسیه به ترتیب در رتبه دوم و سوم به لحاظ بالا بودن تعداد مبتلایان به این بیماری جای گرفته‌اند.
در حال حاضر بالاترین آمار مرگ و میر ناشی از این بیماری در ایالات متحده آمریکا، انگلیس و ایتالیا گزارش شده است. همچنین نیویورک از جمله شهرهایی در جهان است که بیشترین تعداد مبتلایان و فوتی‌های ناشی از این بیماری را به خود اختصاص داده است. طبق اعلام دانشگاه جانز هاپکینز، تاکنون حدود 200 هزار نفر در این شهر به بیماری کووید 19 مبتلا شده و حدود 21 هزار و 216 تن نیز فوت کرده‌اند.
بسیاری از کشورها محدودیت‌های اعمال شده به منظور کنترل و مهار ویروس کرونا را تاحدودی برداشته و در نظر دارند طی هفته‌های آینده سفرهای داخلی و بین المللی را برقرار سازند.
بنابر گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی "ورلداُمتر"، تعداد مبتلایان و قربانیان این بیماری در کشورهایی که بنابر گزارش‌های رسمی بالاترین آمارها را داشته‌اند تا لحظه انتشار این خبر به ترتیب به شرح زیر است:
1. ایالات متحده یک میلیون و 686 هزار و 436 مبتلا، 99 هزار و 300 قربانی
2. برزیل 365 هزار و 213 مبتلا، 22 هزار و 746 قربانی
3. روسیه 344 هزار و 481 مبتلا، 3541 قربانی
4. اسپانیا 282 هزار و 852 مبتلا، 28 هزار و 752 قربانی
5. انگلیس 259 هزار و 559 مبتلا، 36 هزار و 793 قربانی
6. ایتالیا 229 هزار و 858 مبتلا، 32 هزار و 785 قربانی
7. فرانسه 182 هزار و 584 مبتلا، 28 هزار و 367 قربانی
8. آلمان 180 هزار و 328 مبتلا، 8371 قربانی
9. ترکیه 156 هزار و 827 مبتلا، 4340 قربانی
10. هند 138 هزار و 917 مبتلا، 4024 قربانی

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: آمار مبتلایان کووید 19 جهان تعداد مبتلایان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۶۴۷۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

این استان رکورد دار آمار حیوان گزیدگی در کشور

حمد جعفرزاده از استقرار و خدمات رایگان ۱۷ مرکز شبانه روزی در سطح استان برای حیوان گزیدگی خبر داد و تصریح کرد: در سال ۱۴۰۱ تعداد ۵ هزار و ۸۵۸ نفر حیوان گزیدگی گزارش شده بود که در سال ۱۴۰۲ این آمار به ۶ هزار و ۷۳۷ نفر افزایش یافت.

به گزارش ایسنا، وی با اشاره به اینکه ۵۰ درصد موارد حیوان گزیدگی مربوط به گروه سنی زیر ۱۵ سال است، اظهار کرد: ۷۷ درصد حیوان گزیدگی توسط سگها، ۱۷ درصد مربوط به گربه ها، ۲ درصد توسط گاو و گوسفندان و ۴ درصد نیز توسط سایر حیوانات انجام می‌شود.

معاون بهداشت علوم پزشکی اردبیل ادامه داد: ۴۹ درصد حیوان گزیدگی توسط سگ‌های ولگرد و ۵۱ درصد نیز توسط سگ‌های دارای مالک صورت می‌گیرد، اما با توجه به اینکه سگ‌های ولگرد شهری و روستایی واکسیناسیون ندارند، گزیدگی این سگ‌ها بیش از اندازه خطرناک هستند.

جعفرزاده با بیان اینکه تاکنون مرگ انسانی ناشی از هاری در استان اردبیل گزارش نشده است و انتقال بیماری هاری بسیار نادر است، افزود: این بیماری در صورتی از طریق انسان به انسان انتقال می‌یابد که با عدم اطلاع پیوند اعضاء انجام شود.

این مقام درمانی و بهداشتی اردبیل با اذعان بر اینکه استان اردبیل جزو استان‌هایی با بروز بالای حیوان گزیدگی است، خاطرنشان کرد: بیماری هاری درمان ندارد. هم استانی‌ها در مواجه با حیوان گزیدگی از پانسمان و بخیه اجتناب نمایند و حتما محل حیوان گزیدگی را به مدت ۲۰ دقیقه با صابون و آب پرفشار شستشو دهند و سپس با محلول بتادین ضدعفونی کنند.

دیگر خبرها

  • علت افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران چیست؟
  • کاهش چشمگیر میزان تولد نوزاد مبتلا به تالاسمی/ تهران حدود ۲ هزار بیمار تالاسمی دارد
  • ۲ دلیل مهمِ افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران/ کدام کودکان آبله مرغان نمی‌گیرند؟
  • آمار بالای حیوان گزیدگی در اردبیل
  • لاوروف: هر دو حزب آمریکا، روسیه و چین را دشمن می‌دانند
  • ۲ دلیل مهمِ افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران | کدام کودکان آبله مرغان نمی‌گیرند
  • فیلم| افزایش شمار کشته‌های سیل در برزیل به ۷۵ نفر
  • دستاورد تازه پزشکی؛ تشخیص آرتروز ۸ سال قبل از ابتلا به این بیماری
  • این استان رکورد دار آمار حیوان گزیدگی در کشور
  • شمار کشته‌شدگان سیل در برزیل به ۵۷ نفر رسید