Web Analytics Made Easy - Statcounter

واکنش سران کشورهای مختلف جهان به شیوع ویروس کرونا در سرنوشت آینده سیاسی آنها و قضاوت مردم درباره اقدامات آنها تاثیر گذار خواهد بود.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، در حالی که جهان دست بگریبان بحران ویروس کرونا است، واکنش مقامات کشورهای مختلف به این همه‌گیری و سیاست‌های آنها،‌ سرنوشت‌شان را در آینده نظم سیاسی جهان مشخص خواهد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

روزنامه «دیلی صباح» ترکیه در گزارشی با اشاره با این موضوع نوشت: «همه گیری جهانی که میلیون‌ها نفر را در سراسر جهان فلج کرده و به صورت موقت جامعه جهانی را به زمان قرون وسطی برگردانده ابزار اندازه‌گیری برای سراسر کشورهای جهان بوده و چگونگی تعامل با این ویروس بر سرنوشت آنها تعیین کننده است.

ویروس کرونا نه تنها نقص در سیستم‌های کوته‌بینانه که فقط منفعت را ورای همه چیز قرار می‌دهد،‌ مشخص کرد بلکه بی کفایتی و ناتوانی تعداد از سران جهان را در جدی گرفتن این وضعیت نشان داد همانطور که شاهد تغییر شدید دیدگاه‌ها در میان سران تعدادی از کشورها طی چند هفته قبل بودیم.

یکی از بزرگترین تغییر در رفتارها از سوی «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا صورت گرفت. در بحبوحه تغییر رویکرد ترامپ در مقابله با ویروس کرونا، آمریکا هم اکنون به کانون داغ جهانی ویروس کرونا مبتلا شده است که تعداد قربانیان ویروس کرونا در این کشور به بیش از 20 هزار نفر و مبتلایان نیز به بالای 500 هزار نفر رسیده است.

در حال حاضر آمریکا در صدر کشورهای جهان چه از لحاظ تعداد قربانی و چه از لحاظ تعداد مبتلایان قرار دارد.

در حالی که دولت آمریکا توجه کافی برای آماده بودن دربرابر این ویروس را نداشت، کم اهمیت جلوه دادن این بحران توسط ترامپ نیز کمکی به شرایط نکرد.

ترامپ پیش از آنکه شرایط اضطراری ملی را اعلام کند و قول دهد که تعداد آزمایش‌ها برای تعیین مبتلایان به ویروس کرونا را افزایش دهد و پیش از آنکه قول کمک‌های اقتصادی به کسانی که از بحران شیوع ویروس کرونا متضرر شده‌اند، بدهد، مدعی بود که نگران‌ها از شیوع ویروس کرونا یک «فریب» است.

ترامپ در تجمعی در اواخر ماه فوریه گفته بود: «سی و پنج هزار نفر از مردم سالانه به دلیل ابتلا به آنفولانزا جان خود را از دست می‌دهند. آیا کسی آن را می‌داند؟»

وی مدتی بعد و در سخنرانی در جمع خبرنگاران گفت که دموکرات‌ها به دنبال سیاسی کردن شیوع این ویروس هستند و گفت که قصد دارد در عید پاک (24 فروردین) شرایط را به حالت عادی برگرداند.

با بازگشت به بهار سال 2018، دولت ترامپ منحل کردن گروه مسئول برای مقابله و پاسخ به بیماری‌های همه‌گیر را آغاز کرد و با اخراج مسئولان این گروه،‌ آن را به طور کامل متلاشی کرد.

دولت آمریکا کاملا این موضوع را شفاف ساخت که با قطع بودجه مرکز کنترل و پیشگیری بیماری‌ها و همچنین دیگر مراکز درمانی عمومی، توانایی دولت فدرال برای مقابله با شیوع بالقوه بیماری‌های همه گیر را مختل کرد.

 

در اروپا، یکی از بی کفایت‌ترین کشورها در کنترل شیوع ویروس کرونا در انگلیس و دولت «بوریس جانسون» نخست وزیر این کشور پدیدار شد.

دولت جانسون هفته‌ها و هفته‌ها تحت این توهم به پیش رفت که این ویروس خطر زیادی برای این کشور ندارد.

دولت انگلیس با این توهم که ویروس کرونا را می‌توان با استفاده از استراتژی «ایمنی جمعی» کنترل کرد، به پیش رفت، توهمی که به بروز فاجعه در انگیس منجر شد.

بر اساس ایمنی جمعی، پس از آنکه عده زیادی از مردم به ویروس مبتلا شدند یک ایمنی جمعی در مقابل این ویروس پدیدار می‌شود.

انتهای پیام/.

منبع: فارس

کلیدواژه: دونالد ترامپ ترامپ ویروس آمریکا شیوع ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۷۴۷۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حذف ترامپ و ستاره ایرانی از قهرمانی جهان

برترین اسنوکربازان جهان و برترین نماینده ایران، از گردونه فینال رقابت‌های جهانی این رشته باز ماندند.

به گزارش تابناک ورزشی، مسابقات قهرمانی جهان، تور حرفه‌ای اسنوکر که مهم‌ترین تورنمنت‌ این رشته است، از اول اردیبهشت آغاز شده و تا هفدهم همین ماه در شفیلد انگلیس ادامه دارد.

رقابت‌های انتخابی این مسابقات از ۲۰ فروردین آغاز شده و تا ۲۹ اردیبهشت ادامه دارد. حسین وفایی و امیر سرخوش ۲ نماینده ایران در رقابت‌های انتخابی قهرمانی جهان هستند. سرخوش اولین تجربه خود را پشت سرگذاشت و پس از شکست در رقابت اول از صعود به مرحله بعد باز ماند.

وفایی با رتبه جهانی ۱۹، اولین بازی خود را در جدول مقدماتی به پایان رساند. بخش اول این بازی برابر مارکوفو از هنگ‌کنگ با رنکینگ ۸۳ جهان با نتیجه ۶ بر ۳ به نفع وفایی به پایان رسید و رقابت در بخش دوم نیز باز هم با برتری وفایی با نتیجه ۱۰ بر ۴ به پایان رسید. او با این پیروزی در یک قدمی حضور در جدول اصلی و یک‌هشتم این مسابقات قرار گرفت.

وفایی توانست با پیروزی در مرحله مقدماتی به جمع ۳۲ نفر برتر مسابقات برسد و پس از صعود به جدول اصلی، با جاد ترامپ، نفر دوم اسنوکر جهان و برترین بازیکن این فصل تور اسنوکر حرفه‌ای‌ها روبه‌رو شد.

در بخش اول وفایی با نتیجه ۶-۳ از حریف انگلیسی عقب افتاد و در بخش دوم نیز نتوانست بر او غلبه کند. نهایتا این بازی با نتیجه ۱۰-۵ به سود ترامپ به پایان رسید و وفایی از یک هشتم رقابت‌های قهرمانی جهان حذف شد. ترامپ با عبور از وفایی، در مرحله یک چهارم نهایی با جک جونز، رتبه ۴۱ جهان رو به رو شد. ترامپ که خود را برای رویارویی با سالیوان، اسطوره جهان اسنوکر در نیمه‌نهایی آماده کرده بود، در عین ناباوری مقابل جونز با نتیجه ۱۳ بر ۹ شکست خورد و از رقابت‌ها حذف شد.

رونی اُسالیوان نیز در مرحله یک چهارم با استوارت بینگهام روبه‌رو شد ولی نتوانست پیروز میدان باشد. تقریبا تمام مخاطبان به این امید بودند که این اسطوره تاریخ اسنوکر، یک پای فینال باشد اما حذف او و تمام بازیکنان برتر رنکینگ جهانی، مخاطبان این رشته را بسیار شگفت‌زده کرد.

نهایتا جک جونز که با رنکینگ ۴۴ وارد این رقابت‌ها شد، پس از صعود به رتبه ۱۶ جهان، به فینال مسابقات رسید و با کایرن ویلسون با رتبه ۱۲ جهانی روبه‌رو شد. جونز در مسیر صعود خود توانست جاد ترامپ را شکست دهد و ویلسون نیز سالیوان را پشت سر گذاشت. این ۲ بازیکن توانستند برترین اسنوکربازهای جهان را شکست دهند و رقابت فینال این ۲ می‌تواند حساسیت و جذابین خاص خودش را داشته باشد.

دیگر خبرها

  • واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!
  • واکنش کاخ سفید به «گشتاپو» خواندن دولت بایدن از سوی ترامپ
  • حذف ترامپ و ستاره ایرانی از قهرمانی جهان
  • چالش‌های بایدن و ترامپ در انتخابات ۲۰۲۴ ریاست جمهوری آمریکا
  • واکنش ابراهیم رئیسی به اعتراضات دانشجویی در آمریکا
  • دبیرکل سازمان جهانی بهداشت: تفاهم‌نامه‌ مقابله با همه‌گیری‌های آینده باید امضا شود
  • آیت‌الله حسینی همدانی: هنوز سران بعضی کشورها که باید در خط مقدم مبارزه با اسرائیل باشند خوابند/ دانشجویان باطن حقوق بشر آمریکایی را نمایان کردند/ هیچ‌کدام از رسانه‌هایشان نمی‌توانند برخورد پلیس را عادی جلوه دهند
  • پژوهشگر فلسطینی: اعتراضات دانشجویی، نتانیاهو، بایدن و حتی ترامپ را سردرگم کرده است
  • اندیشکده آمریکایی بررسی کرد؛ رشد خیره‌کننده ایران در بازار تسلیحات پیشرفته جهانی
  • کدام کشورها در سال ۲۰۲۴ بیشترین تعداد میلیاردرهای جهان را دارند؟ (+ اینفوگرافی)