Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام نیوز،تاکنون یک میلیون و 519 هزار در 184 کشور جهان به بیماری کرونا مبتلا شده‌اند.

شبکه الحزیره امروز در در این باره گزارش داد که با استناد به داده‌های دانشگاه آمریکایی جانز هاپکینز بر پایه آمار منابع مختلف کشورها تا روز 9 آوریل آخرین آمارها حاکی از آن است که تاکنون یک میلیون و 519 هزار نفر در 184 کشور جهان شناسایی شده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به بیماری کرونا مبتلا شده‌اند و از مجموع تعداد مبتلایان، 330 هزار و 697 نفر بهبود یافته اند. 


این در حالی است که پژوهشگران دانشگاه گوتینگن آلمان از طریق یک مدل محاسباتی برآورد کرده‌اند که آمار رسمی تنها شش درصد از تعداد واقعی مبتلایان به کرونا در سراسر جهان را نشان می‌دهد.

ایالات متحده با شناسایی 450 هزار مورد ابتلا به ویروس کرونا تا روز پنجشنبه درگیرترین کشورجهان با اپیدمی کووید- 19 به شمار می‌رود. تا این روز نزدیک به 56 هزار مورد ابتلا در بریتانیا به ثبت رسیده است. در این کشور 14 هزار و 797 نفر جان خود را بر اثر ابتلا به کرونا از دست داده‌اند.
 

کشور اسپانیا به عنوان دومین کشور مبتلای جهان، با افزایش 6 هزار و 278 مبتلا در 24 ساعت گذشته، به مجموع 148 هزار و 220 مبتلا رسیده است. تاکنون 14 هزار و 792 اسپانیایی بر اثر ابتلا به کرونا جان خود را از دست داده‌اند.
 

کشور ایتالیا که بعد از اسپانیا در رده سوم جهان قرار دارد، با افزایش 3 هزار و 836 مبتلا در 24 ساعت گذشته، به مجموع 139 هزار و 422 مبتلا رسیده است؛ تعداد قربانیان این کشور 17 هزار و 669 نفر است.کشورهای آلمان، فرانسه و چین نیز به ترتیب با 113 هزار و 296، 112 هزار و 950 و 81 هزار و 865 مبتلا در رده‌های چهارم تا ششم جهان جای گرفته‌اند.
 

از لحاظ تعداد بهبودیافتگان نیز کشورهای چین، اسپانیا و آلمان به ترتیب با 77 هزار و 370، 48 هزار و 21 و 46 هزار و 300 بهبودیافته در رده‌های اول تا سوم جهان قرار دارند.

منبع: جام نیوز

کلیدواژه: جدیدترین آمار مبتلایان کرونا ابتلا کشورهای جهان آمریکا ایتالیا ویروس انگلیس آلمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۴۳۵۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستاورد تازه پزشکی؛ تشخیص آرتروز ۸ سال قبل از ابتلا به این بیماری

به گزارش مدیسن نت، پس از تجزیه و تحلیل خون ۲۰۰ زن سفیدپوست بریتانیایی که نیمی از آن ها به آرتروز زانو مبتلا بودند و نیمی دیگر مبتلا به این بیماری نبودند، محققان دریافتند که وجود برخی از نشانگرهای زیستی زنان مبتلا به آرتروز زانو را از زنان بدون این بیماری متمایز می‌کند.

دکتر «ویرجینیا بایرز کراوس»، نویسنده ارشد این مطالعه و جراح ارتوپدی در دانشکده پزشکی دانشگاه دوک کارولینای شمالی، گفت: «ما دریافتیم که می‌توانیم افرادی را که در معرض خطر ابتلا به آرتروز زانو هستند شناسایی کنیم، اما چیزی که هیجان‌انگیز بود این بود که هشت سال قبل از اینکه آن ها تغییراتی در اشعه ایکس داشته باشند، توانستیم آن را شناسایی کنیم.»

این مطالعه مبتنی بر تحقیقات قبلی است که در آن آزمایش خون ۷۴ درصد دقت در پیش‌بینی پیشرفت آرتریت زانو و دقت ۸۵ درصد در تشخیص آرتریت زانو را نشان داد.

در حالی که هیچ درمانی برای آرتروز زانو وجود ندارد، موفقیت درمان‌های جدید می‌تواند به شناسایی زودهنگام بیماری و کاهش سرعت پیشرفت آن بستگی داشته باشد.

محققان تاکید کردند که درست مانند بیماری قلبی، پوکی استخوان یا بیماری آلزایمر، آرتروز زانو نیز یک اختلال مزمن است که معمولاً در اواخر بیماری تشخیص داده می‌شود. به گفته محققان، با شناسایی زودتر آن، پزشکان به طور بالقوه می‌توانند این بیماری را قبل از اینکه ناتوان کننده شود، متوقف کنند.

کراوس گفت: «در واقع با شناسایی زودتر آن، می‌توانیم از ناتوانی، درد و بدتر شدن کیفیت زندگی جلوگیری کنیم.»

به گفته کراوس، اگر بیماران از طریق آزمایش خون متوجه شوند که در معرض خطر بالای آرتروز زانو هستند، می‌توانند تغییراتی در سبک زندگی خود ایجاد کنند که شامل کاهش وزن، ورزش، تغذیه سالم یا حتی تزریق استروئید می‌شود.

محققان همچنین تاکید کردند که آرتروز زانو برای بیماران چیزی بیش از دردناک است: همچنین در بیشتر موارد منجر به تعویض مفصل می‌شود و بار اقتصادی زیادی ایجاد می‌کند.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!
  • علت افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران چیست؟
  • کاهش چشمگیر میزان تولد نوزاد مبتلا به تالاسمی/ تهران حدود ۲ هزار بیمار تالاسمی دارد
  • افزایش ابتلا به آسم با مصرف این مواد غذایی
  • ۲ دلیل مهمِ افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران/ کدام کودکان آبله مرغان نمی‌گیرند؟
  • ۲ دلیل مهمِ افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران | کدام کودکان آبله مرغان نمی‌گیرند
  • دستاورد تازه پزشکی؛ تشخیص آرتروز ۸ سال قبل از ابتلا به این بیماری
  • عضو انجمن آسم و آلرژی : ۹ تا ۱۳ درصد مردم کشور آسم دارند / آلودگی هوای کلانشهرها از عوامل مهم ابتلا به آسم است
  • چند درصد ایرانی‌ها آسم دارند؟ بالاترین میزان ابتلا در این سن
  • ۱۳ درصد ایرانی‌ها به آسم مبتلا هستند/ آسم چگونه درمان می شود؟