Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از  ایسنا، شبکه الجزیره گزارش داد که چین در تازه‌ترین گزارش خود از مرگ ۴۲ نفر دیگر در این کشور خبر داده است. بیش از ۹۰ درصد موارد مرگ ناشی از ابتلا به ویروس کرونا مربوط به استان هوبئی در چین است.

ویروس کرونا در ۱۰ کشور دیگر هم قربانی داشته است. بیش از ۹۰ هزار مورد ابتلا به ویروس کرونا در سراسر جهان گزارش شده و شمار افراد مبتلا به این ویروس در سایر نقاط جهان در حال پیشی گرفتن از شمار افراد مبتلا در داخل چین است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

درحالی که چین از مرگ ۴۲ مورد جدید مبتلا به کرونا و مبتلا شدن ۲۰۲ نفر دیگر خبر داد، مقام‌های چین تعداد تلفات کرونا را ۲۹۱۲ تن اعلام کرده‌اند و گفته شده ۸۰ هزار تن به این بیماری مبتلا هستند.

آلمان نیز از مبتلا شدن اولین نفر در این کشور به این ویروس خبر داد. آمارهای رسمی قبلا نشان می‌داد که تعداد مبتلایان در آلمان به ۱۲۹ تن رسیده است که بیش از نیمی از آن‌ها از ساکنان رینانیا و وستفالیا هستند.

ویروس در ۹ استان از ۱۶ استان شیوع پیدا کرده و از جمله شهرهایی که در آن این ویروس گزارش شده فرانکفورت، هامبورگ و بریمی است.

در فرانسه نیز نمایشگاه کتاب پاریس که قرار بود بین ۲۰ تا ۲۳ مارس برگزار شود به دلیل کرونا لغو شد. تعدا مبتلایان در فرانسه ۱۳۰ تن اعلام شده است.

در کره جنوبی تعداد فوتی‌های ناشی از این ویروس به ۲۲ تن بعد از مرگ پنج تن در شهر دایجو در ۳۰۰ کیلومتری جنوب شرقی سئول افزایش یافت. ۴۳۳۵ تن آمار مبتلایان در این کشور گزارش شده‌اند.

تاکنون ۹۶۱ نفر در ژاپن به کرونا مبتلا شده‌اند که ۱۲ نفرشان فوت شده‌اند. چهارشنبه گذشته تمامی مدارس در شمال ژاپن بسته شدند. شینزو آبه، نخست‌وزیر ژاپن اعلام کرد دولتش قصد دارد به دلیل گسترش سریع کرونا در این کشور حالت فوق العاده اعلام کند.

در آمریکا دومین مورد فوت ناشی از این ویروس در واشنگتن گزارش شده است. مسئولان آمریکایی یکشنبه تدابیری را شامل ممانعت از ورود اتباعی که از کشورهای که کرونا در آنجا شیوع یافته آمده‌اند اتخاذ کردند. از جمله این تدابیر توقف پروازها به میلان ایتالیا است.

در انگلیس تعداد مبتلایان به ۳۵ نفر رسیده است. مات هانکوک، وزیر بهداشت انگلیس اعلام کرد دولتش اتخاذ هرگونه تدابیر پیشگیرانه‌ای برای ممانعت از شیوع کرونا در کشور را بعید نمی‌داند.

در ایتالیا ظرف ۲۴ ساعت گذشته ۵۰۰ مورد جدید گزارش شده و روز یکشنبه پنج نفر کشته شدند. تعداد فوت شدگان به ۳۴ نفر رسیده است. تاکنون ۱۷۰۰ مورد ابتلا به کرونا در ایتالیا گزارش شده است.

اسرائیل سه مورد جدید ابتلا به کرونا را اعلام کرده که با این رقم تعداد مبتلایان به ۱۰ تن افزایش یافته است. وزارت بهداشت اسرائیل اعلام کرد دو تن از مبتلایان از ایتالیا برگشته بودند و مورد سوم در داخل اسرائیل مبتلا شده و این سه تن علائم خفیف دارند.

در مصر وزارت بهداشت اعلام کرد یک مورد جدید ابتلا به کرونا گزارش شده و به بیمارستان منتقل شده است. این دومین مورد از ابتلا به کرونا در مصر است. هاله زاید، وزیر بهداشت مصر اعلام کرده بود قبل از اعلام مورد جدید مسئولان ۱۴۴۳ آزمایش از افراد مشکوک به کرونا انجام دادند.

در الجزایر وزارت بهداشت از دو مورد جدید ابتلا به کرونا خبر داد و تعداد مبتلایان در این کشور به سه نفر افزایش یافته است.

این ویروس به کشورهای عربی حوزه خلیج فارس رسیده است و قطر، کویت و بحرین از مبتلا شدن تعدادی از شهروندانشان خبر داده‌اند.

کشورهایی مانند اکوادور، ارمنستان، لوکزامبورگ و جمهوری ایرلند  و اسکاتلند هم از جمله کشورهایی هستند که اولین موارد ابتلا به ویروس کرونا را گزارش کرده‌اند.

کد خبر 488604 برچسب‌ها كروناويروس كرونا در ايران

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: كروناويروس كرونا در ايران تعداد مبتلایان ابتلا به کرونا ویروس کرونا گزارش شده مورد جدید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۲۰۹۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستاورد تازه پزشکی؛ تشخیص آرتروز ۸ سال قبل از ابتلا به این بیماری

به گزارش مدیسن نت، پس از تجزیه و تحلیل خون ۲۰۰ زن سفیدپوست بریتانیایی که نیمی از آن ها به آرتروز زانو مبتلا بودند و نیمی دیگر مبتلا به این بیماری نبودند، محققان دریافتند که وجود برخی از نشانگرهای زیستی زنان مبتلا به آرتروز زانو را از زنان بدون این بیماری متمایز می‌کند.

دکتر «ویرجینیا بایرز کراوس»، نویسنده ارشد این مطالعه و جراح ارتوپدی در دانشکده پزشکی دانشگاه دوک کارولینای شمالی، گفت: «ما دریافتیم که می‌توانیم افرادی را که در معرض خطر ابتلا به آرتروز زانو هستند شناسایی کنیم، اما چیزی که هیجان‌انگیز بود این بود که هشت سال قبل از اینکه آن ها تغییراتی در اشعه ایکس داشته باشند، توانستیم آن را شناسایی کنیم.»

این مطالعه مبتنی بر تحقیقات قبلی است که در آن آزمایش خون ۷۴ درصد دقت در پیش‌بینی پیشرفت آرتریت زانو و دقت ۸۵ درصد در تشخیص آرتریت زانو را نشان داد.

در حالی که هیچ درمانی برای آرتروز زانو وجود ندارد، موفقیت درمان‌های جدید می‌تواند به شناسایی زودهنگام بیماری و کاهش سرعت پیشرفت آن بستگی داشته باشد.

محققان تاکید کردند که درست مانند بیماری قلبی، پوکی استخوان یا بیماری آلزایمر، آرتروز زانو نیز یک اختلال مزمن است که معمولاً در اواخر بیماری تشخیص داده می‌شود. به گفته محققان، با شناسایی زودتر آن، پزشکان به طور بالقوه می‌توانند این بیماری را قبل از اینکه ناتوان کننده شود، متوقف کنند.

کراوس گفت: «در واقع با شناسایی زودتر آن، می‌توانیم از ناتوانی، درد و بدتر شدن کیفیت زندگی جلوگیری کنیم.»

به گفته کراوس، اگر بیماران از طریق آزمایش خون متوجه شوند که در معرض خطر بالای آرتروز زانو هستند، می‌توانند تغییراتی در سبک زندگی خود ایجاد کنند که شامل کاهش وزن، ورزش، تغذیه سالم یا حتی تزریق استروئید می‌شود.

محققان همچنین تاکید کردند که آرتروز زانو برای بیماران چیزی بیش از دردناک است: همچنین در بیشتر موارد منجر به تعویض مفصل می‌شود و بار اقتصادی زیادی ایجاد می‌کند.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!
  • علت افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران چیست؟
  • کاهش چشمگیر میزان تولد نوزاد مبتلا به تالاسمی/ تهران حدود ۲ هزار بیمار تالاسمی دارد
  • افزایش ابتلا به آسم با مصرف این مواد غذایی
  • ۲ دلیل مهمِ افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران/ کدام کودکان آبله مرغان نمی‌گیرند؟
  • ۲ دلیل مهمِ افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران | کدام کودکان آبله مرغان نمی‌گیرند
  • دستاورد تازه پزشکی؛ تشخیص آرتروز ۸ سال قبل از ابتلا به این بیماری
  • دبیرکل سازمان جهانی بهداشت: تفاهم‌نامه‌ مقابله با همه‌گیری‌های آینده باید امضا شود
  • چند درصد ایرانی‌ها آسم دارند؟ بالاترین میزان ابتلا در این سن
  • ۱۳ درصد ایرانی‌ها به آسم مبتلا هستند/ آسم چگونه درمان می شود؟