Web Analytics Made Easy - Statcounter

با اعلام مرگ چهارمین فرد مبتلا به ویروس کرونای جدید در چین و در حالی که تعداد موارد ابتلا به این بیماری رو به افزایش است، بازارهای مالی آسیا واکنش های منفی ای به این خبر نشان داده اند. ۰۱ بهمن ۱۳۹۸ - ۰۹:۳۲ اقتصادی اقتصاد جهان نظرات - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از رویترز، با اعلام مرگ چهارمین فرد مبتلا به ویروس کرونای جدید در چین و در حالی که تعداد موارد ابتلا به این بیماری رو به افزایش است، بازارهای مالی آسیا واکنش های منفی ای به این خبر نشان داده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این در حالی است که صدها میلیون چینی خود را برای سفرهای تعطیلات سال نوی چینی آماده می کنند و احتمالا این بیماری به کشورهای دیگر جهان نیز سرایت خواهد کرد.

مسئولان بهداشت و درمان در کشورهای مختلف جهان اقدامات نظارتی برای جلوگیری از ورود این ویروس به کشورهایشان را تشدید کرده اند و سازمان بهداشت جهانی خواستار برگزاری یک نشست فوری در روز چهارشنبه به منظور بررسی اعلام وضعیت فوق العاده بهداشتی بین المللی شده است. امروز همچنین چین اعلام کرده که این بیماری از انسان به انسان منتقل می شود.

در حالی که سرمایه گذاران فرایند شیوع این بیماری را با شیوع بیماری مرگبار سارس در سال های 2002 و 2003 مقایسه می کنند، ارزش سهام در بازارهای آسیایی امروز شاهد کاهش بود. ویروس سارس که ویروس مرگبار جدید نیز هم خانواده آن است، اولین بار در چین شایع شد و حدود 800 نفر را در جهان به کام مرگ فرستاد.

ارزش یوان چین نیز امروز حدود نیم درصد کاهش داشت و در مسیر بدترین عملکرد روزانه در طی یک ماه اخیر قرار گرفت. سهام شرکت های هواپیمایی و مسافرتی نیز در سراسر آسیا شاهد افت بوده است.

مارگارت یانگ، تحلیلگر موسسه سی ام سی مارکتس در سنگاپور، با اشاره به آغاز تعطیلات سال نوی چینی از روز جمعه گفت: «به دلیل سال نوی چینی، میلیون ها نفر به شهرهای محل تولدشان سفر خواهند کرد و این وضعیت را غیرقابل کنترل خواهد ساخت... احتمالا طی روزهای آینده شاهد افت بیشتر شاخص ها خواهیم بود.»

تعداد موارد تایید شده ابتلا به بیماری روز دوشنبه با رشد بیش از سه برابری به 223 نفر رسیده که اکثر آنها از شهر ووهان در مرکز چین هستند. اما به گفته مقامات مواردی از ابتلا به این ویروس مرموز در پکن و شانگهای نیز دیده شده است. همچنین مواردی از ابتلا به این ویروس در کشورهای تایلند، ژاپن و کره جنوبی نیز مشاهده شده است.

انتهای پیام/

R1012128/P1012122/S7,84,85/CT10 واژه های کاربردی مرتبط اخبار "چین"

منبع: تسنیم

کلیدواژه: اخبار چین اخبار چین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۰۱۸۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا رژیم غذایی ناسالم باعث سرطان می‌شود؟

ایتنا - محققان دانشگاه ملی سنگاپور موفق شدند مکانیسمی را شناسایی کنند که ممکن است توضیح دهد چرا یک رژیم غذایی نامناسب خطر ابتلا به سرطان را افزایش می دهد.
ارتباط بین تغذیه ضعیف و بیماری هایی مانند چاقی، بیماری قلبی و دیابت نوع ۲ از قبل ثابت شده بود، اما آنچه رژیم غذایی را به سرطان مرتبط می کند، تا حد زیادی ناشناخته مانده بود.

در این تحقیق جدید که نتایج آن در مجله Cell منتشر شده، محققان دریافتند که ماده ای به نام متیل گلیوکسال، که از تجزیه گلوکز برای آزادسازی انرژی تولید می شود، می تواند ژن هایی را که از سرطان محافظت می کنند، مهار کند.

آنها می گویند که یک رژیم غذایی نامناسب منجر به تولید سطوح بالاتری از متیل گلیوکسال می شود که این امر احتمال ابتلا به سرطان را افزایش می دهد.

متیل گلیوکسال یک مولکول کوچک واکنش پذیر است که می تواند عملکرد سلولی را مختل کند. این مطالعه نشان می دهد که اگر بیش از حد تولید شود، می تواند به DNA آسیب برساند.

رژیم های غذایی سرشار از مواد غذایی ناسالم فرآوری شده، گوشت قرمز، قندهای اضافه شده و غلات تصفیه شده، ممکن است به دلیل اختلال متابولیسم در بدن منجر به افزایش سطح متیل گلیوکسال شود. این امر خطر ابتلا به چاقی، بیماری های قلبی عروقی، دیابت و سرطان را افزایش می دهد.

از طرف دیگر، یک رژیم غذایی متعادل و سرشار از فیبر و سبزیجات تولید متیل گلیوکسال را کاهش می دهد و به سلامت متابولیسم، میکروبیوم و سلامت کلی بدن کمک می کند.

محققان می گویند رژیم مدیترانه‌ای می‌تواند سطوح متیل گلیوکسال را پایین نگه دارد.

این یافته ها حاکی از آن است که انتخاب‌های غذایی سالم و اجتناب از مصرف بیش از حد مواد غذایی فرآوری‌شده، گوشت قرمز و شکر می تواند از طریق کاهش تولید متیل گلیوکسال، خطر ابتلا به سرطان را کاهش دهد.

محققان امیدوارند این کشف بتواند به درک بهتر ارتباط بین رژیم غذایی و سرطان کمک کند و زمینه را برای راهکارهای پیشگیرانه جدید در آینده فراهم آورد.

دیگر خبرها

  • هشدار احتمال شیوع مالاریا در سیستان و بلوچستان
  • علت افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران چیست؟
  • ۲ دلیل مهمِ افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران/ کدام کودکان آبله مرغان نمی‌گیرند؟
  • آنروا درباره وقوع اپیدمی در غزه با آغاز فصل گرما هشدار داد
  • ۲ دلیل مهمِ افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران | کدام کودکان آبله مرغان نمی‌گیرند
  • برگزاری جلسه آموزشی پیشگیری از تب کریمه کنگو در بابل
  • هشدار دامپزشکی : شیوع بیماری تب کریمه کنگو در فصل گرما
  • با این راهکارها از ابتلا به آلزایمر جلوگیری کنید
  • ۱۳ درصد ایرانی‌ها آسم دارند
  • چرا رژیم غذایی ناسالم باعث سرطان می‌شود؟