Web Analytics Made Easy - Statcounter

تین نیوز

یک کارشناس هوایی گفت:  ایران با دارا بودن ۳۱۹ مورد انواع فرودگاه‌های کوچک و بزرگ رتبه ۲۲ جهانی را در این موضوع به خود اختصاص داده است.

امیرحسین صراف در گفت وگو با خبرنگار ما به این نکته اشاره می‌کند که ایران مدت‌ها است که از لحاظ تعداد فرودگاه گوی سبقت را نه‌تنها از کشورهای منطقه بلکه از بیشتر کشورهای توسعه جهان ربوده‌ است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او درادامه عنوان میکند: بنا به خبر مورخ ۲۷ مرداد ۱۳۹۲ یکی از خبرگزاری‌های داخلی و به استناد گزارش اداره اقتصادی سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا در خصوص تعداد فرودگاه‌های فعال جهان، کشورمان با دارابودن ۳۱۹ مورد انواع فرودگاه‌های کوچک و بزرگ رتبه ۲۲ جهانی را در این موضوع به خود اختصاص داده که این رقم بیشتر از کشورهای توسعه‌یافته‌ای نظیر ژاپن، اسپانیا،‌ ایتالیا،‌ نروژ، سوئیس و اتریش بوده است.

این تحلیلگر مسائل صنعت هوانوردی اضافه میکند: در گزارش های ارائه شده تعداد فرودگاه‌های موجود در برخی از کشورهای دیگر به این شرح اعلام شده بود؛ آلمان ۵۳۹، چین ۵۰۷، انگلیس ۴۶۰، فرانسه ۴۶۴، هند ۳۴۶، عربستان ۲۱۴ و ترکیه ۹۸ فرودگاه؛ که البته لازم به توضیح است که از زمان تهیه این آمار تاکنون بر تعداد فرودگاه‌های کشور افزوده شده است.

صراف با اعلام اینکه از منظر مقایسه توان رقابتی اقتصادی‌-‌تجاری فرودگاه‌های کشور با کشورهای همسایه ایران دارای ۵۴ فرودگاه مسافربری دولتی است که همگی آنها زیر نظر شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی کشور هستند، گفت: در این میان ۹ فرودگاه دارای مجوز برای انجام پروازهای بین‌المللی، ۲۵ فرودگاه دارای مجوز مرز هوایی و ۲۰ فرودگاه نیز به‌عنوان فرودگاه‌های داخلی فعالیت دارند. اما از بین ایــن ۵۴ فـرودگاه تنها ۳ فرودگاه مهرآباد، مشهد و امام تا حدودی صرفه اقتصادی داشته و باقی اعم از ملی و بین‌المللی زیان‌ده هستند.

وی در خصوص مقایسه کیفی این فرودگاه نیز توضیح داد: قطعا نیازی به توضیح واضحات نیست و می‌توان به سخنان اخیر وزیر محترم راه‌وشهرسازی در مراسم معارفه مدیرعامل جدید شرکت شهر فرودگاهی امام بسنده کرد که: «ما هنوز فرودگاه بین‌المللی درخور و شأن ملت ایران نداریم. مردم ما می‌روند و می‌بینند و هر چه به ما نثار می‌کنند حقمان است».

او افزود: صنعت نوظهور هوانوردی تجاری قدمتی ۱۰۰ ساله دارد و پیشرفت چشمگیر خود آن هم در این مدت کوتاه را مدیون توجه مضاعف دست‌اندرکاران به علوم روز در کنار به‌کارگیری خردجمعی جهت تبدیل تهدیدها به فرصت، دقت در کسب تجربه از کلیه وقایع و رخدادهای گاهی تلخ قبلی و پرهیز از انجام امور به روش‌های منسوخ نظیر سعی و خطا و خطرپذیری بی‌مورد است. لذا در این زمینه بد نیست از تجربه قبلی هند به‌عنوان غول نوظهور صنعت هوایی جهان یاد شود.       

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

منبع: تین نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۳۲۷۰۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هاآرتص: تل‌آویو نگران همه گیر شدن تحریم علیه اسرائیل است

گسترش فعالیت‌های ضد صهیونیستی و محکومیت جنایات این رژیم در سرتاسر جهان، صهیونیست‌ها را به شدت نگران کرده است. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه عبری خبرگزاری تسنیم، روزنامه عبری زبان هاآرتص در گزارشی که در شماره امروز سه شنبه آن منتشر شد اعلام کرد، بعد از تحریم‌های اعمال شده توسط ترکیه علیه اسرائیل، تل‌آویو نگران کپی برداری این سیاست توسط دیگر کشورهای جهان در واکنش به اقدام صورت گرفته در نوار غزه است، امری که می‌تواند ضربات شدیدی را به اقتصاد اسرائیل وارد کند.

این رسانه پر مخاطب اسرائیل در این رابطه نوشت، این نگرانی وجود دارد که در صورت تهاجم نظامی به رفح شمار دیگری از کشورهای جهان هم از الگوی ترکیه در تحریم همکاری اقتصادی با اسرائیل تبعیت کنند.

در بخش دیگری از گزارش تاکید شده است، مراکز تصمیم گیری در تل‌آویو نگران آن هستند که تحریم اقتصادی به واکنشی همه گیر در میان طرف‌های مخالف تهاجم علیه رفح تبدیل شود.

هاآرتص همچنین خبر داد، امروز مراکز تصمیم گیری در اسرائیل این نگرانی را دارند که تحریم‌ها به شکل گسترده‌ای گریبان آنها را بگیرد، مشکلی که تل‌آویو از سال 1973 و جنگ روز کیپور دیگر آن را تجربه نکرده است.

به اعتقاد این رسانه عبری زبان چنین سیاستی می‌تواند علاوه بر ابعاد اقتصادی، ضربات روحی و روانی شدیدی به اسرائیلی‌ها وارد کند بخصوص که خطر سرایت سیاست تحریم علیه اسرائیل به کشورهای دیگر هم وجود دارد.

تحلیل رسانه عبری زبان: حماس بازی نتانیاهو را خراب کردمخمصه بزرگ نتانیاهو بعد از پاسخ مثبت حماس به آتش‌بس

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رشد ۷ درصدی سهم حمل ونقل هوایی از سفرهای نوروزی!
  • هاآرتص: تل‌آویو نگران همه گیر شدن تحریم علیه اسرائیل است
  • کسب رتبه پانزدهم دانشگاه بین‌المللی امام‌خمینی(ره) در میان دانشگاه‌های ایران
  • افزایش تعداد کشته‌های سیل و طوفان در برزیل
  • فرودگاه گناباد، پیشران توسعه و رونق در جنوب خراسان رضوی
  • رویدادهای شدید آب و هوایی در ایران و جهان تکرار می‌شود
  • آیا ساخت شهر فرودگاهی در ایران توجیه پذیر است؟
  • موشک‌های ایرانی کشورهای عربی را بر سر عقل آورد؟ / اخراج محترمانه ارتش امریکا از خاک امارات +فیلم و تصاویر
  • افزایش حضور دانشگاه‌های ایران در رتبه بندی آسیایی تایمز ۲۰۲۴
  • کسب رتبه پانزدهم دانشگاه امام خمینی (ره) در میان دانشگاه های کشور