Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جام جم آنلاین»
2024-05-07@11:50:00 GMT

استیصال جهان برای سیر کردن شکم کودکان

تاریخ انتشار: ۲۸ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۵۱۶۰۸۹

استیصال جهان برای سیر کردن شکم کودکان

به گزارش جام جم آنلاین ، نرخ تعداد کودکانی که زیر پنج سال دارند و از سوءتغذیه رنج می برند تکان دهنده است. یونیسف در رابطه با این آمار به این دلیل هشدار می دهد که ممکن است در آینده تعداد آنها بیشتر هم شود و کودکانی بیشتری با سوءتغذیه مواجه شوند، به خصوص در هند و کشورهای متعددی از قاره سیاه.

این کودکان بیشتر در کشورهای آفریقایی زندگی می کنند اما کودکان آسیایی و آمریکای لاتین هم به شدت با این مشکل روبرو هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آمار دقیق تر سوءتغذیه در کودکان جهان به این شکل است که از هر سه کودک، یکی سوءتغذیه دارد. در واقع 200 میلیون کودک در سراسر جهان سوء تغذیه دارند. البته این فقط به معنای گرسنگی و لاغر بودن نیست، به معنای چاق بودن و اضافه وزن داشتن هم هست.

بر اساس این گزارش دو سوم کودکان در سنین شش ماهگی تا دو سالگی به خوبی تغذیه نمی شوند و مواد لازم برای رشد به بدن آنها نمی رسد.

طبق این گزارش، «تعداد بالا هشداردهنده این کودکان نتیجه رژیم های غذایی نامناسب و سیستم غذایی ناکارآمد است.»

سوءتغذیه مشکلات بسیاری زیادی را رقم می زند. کودکی که دچار سوءتغذیه باشد به شدت در مقابل انواع بیماری های روحی و جسمی آسیب پذیر خواهد بود. آنها در معرض ابتلا به بیماری های گوناگونی قرار دارند ضمن اینکه مغز آنها متاثر از این سوءتغذیه قدرت کمتری برای یادگیری دارد.

سوءتغذیه سیستم ایمنی بدن کودکان را به شدت ضعیف می کند و همین خود باعث به وجود آمدن بیماری ها و عفونت های کشنده می شود.

سوءتغذیه در کودکان باعث به وجود آمدن عوارض متعددی می شود. همانند فقدان هضم صحیح و یا علاقه به غذا خوردن و نوشیدن. خستگی، تحریک پذیری، ناتوانیی در تمرکز کردن، احساس سرما، از دست دادن چربی و بافت های بدن، داشتن ریسک بالا برای مبتلا شدن مداوم به انواع بیماری و دیر خوب شدن زخم‎ها از علائم سوءتغذیه در کودکان به شمار می رود.

مصرف ناکافی غذا، قرار گرفتن در شرایط سخت روانی، قرار گرفتن در یک محیط نامناسب (از جهت رعایت بهداشت)، نابرابرهای اجتماعی و البته ژنتیک عواملی هستند که باعث به وجود آمدن سوءتغذیه در کودکان می شوند.

آمارهایی که هم اکنون در رابطه با مرگ و میر کودکان و سوء تغذیه ارائه می شود بسیار دردناک و تکان دهنده است. علت 69 درصد از مرگ و میر کودکان زیر 5 سال در هند سوءتغذیه است.

این نشان می دهد تمامی اقداماتی که در راستای کمک به تغذیه کودکان سراسر جهان می شود حداقل تا امروز ناکافی بوده است.

بر اساس آمارهایی که ارائه شده است هم اکنون کشورهای هاییتی، کنگو، چاد، کنیا، اتیوپی و موزامبیک بیشترین نرخ سوءتغذیه در جهان را دارند.

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: سوءتغذیه کودکان تغذیه جام جم آنلاین یونیسف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۱۶۰۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نهادهای بین‌المللی کمک‌های بشردوستانه را ادامه دهند

قلندر عباد، سرپرست وزارت صحت‌عامه امروز با حنان حسن بلخی رئیس عمومی منطقه ای مدیترانه شرقی سازمان صحی جهان برای افغانستان در دفترکارش دیدار کرد.

دفتر رسانه های وزارت صحت عامه با ارسال خبرنامه ای نگاشت:‌ در این دیدار تاج الدین آویلا، رئیس اداره یونیسف برای افغانستان و نمایندگان سازمان صحی جهان نیز حضور داشتند.

در این دیدار در مورد ریشه کن کردن بیماری فلج اطفال در افغانستان، دستاوردهای وزارت صحت‌عامه در دو سال گذشته، ارتقاء ظرفیت کارمندان صحی افغانستان، ساخت شفاخانه ها به سطح ولسوالی‌ها، تقویت سیستم صحی، همکاری دوامدار، کنترل بیماری های ساری و هماهنگی بهتر بحث و گفتگو نمودند.

سرپرست وزارت صحت‌عامه گفت: پس از روی کار آمدن طالبان تحولی در سکتور صحت کشور به وجود آمده است.

سرپرست وزارت صحت‌عامه افزود: ما برای اولین بار برای داشتن یک افغانستان عاری از پولیو یک لابرتوار تشخیص پولیو( فلج اطفال ) را افتتاح نمودیم تا این بیماری به سرعت تشخیص داده شود.

سرپرست وزارت صحت‌عامه همچنین خواستار همکاری های دوامدار مسئولان سازمان صحی جهان و اداره یونیسف با سکتور صحی افغانستان شد و از آنها خواست تا در قسمت ارتقاء ظرفیت کارمندان صحی، رسانیدن خدمات صحی به ساکنان مناطق دوردست، محو کامل بیماری پولیو و کنترل بیماری های ساری این وزارت همکاری نمایند. 

از سویی هم نمایندگان سازمان صحی جهان و یونیسف برهمکاری دوامدار ادارات خود تأکید نموده و از همکاری همه جانبه در این زمینه به وزارت صحت‌عامه اطمینان دادند.

باشگاه خبرنگاران جوان افغانستان افغانستان

دیگر خبرها

  • هزینه درمان کودکان زیر هفت سال در بیمارستان‌های سیستان و بلوچستان رایگان شد
  • علت افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران چیست؟
  • پیشگیری از بیماری‌های قلبی عروقی با تغذیه مناسب
  • ۲ دلیل مهمِ افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران/ کدام کودکان آبله مرغان نمی‌گیرند؟
  • ۲ دلیل مهمِ افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران | کدام کودکان آبله مرغان نمی‌گیرند
  • رایگان شدن هزینه‌های درمانی کودکان زیر ۷ سال
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های زاهدان رایگان شد
  • نهادهای بین‌المللی کمک‌های بشردوستانه را ادامه دهند
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های دانشگاه علوم پزشکی زاهدان رایگان شد
  • (تصاویر) اگر نقاشی کودکان واقعیت داشت جهان چه شکلی می‌شد؟