Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بازار نیوز»
2024-05-08@01:25:57 GMT

خطرناک ترین کشورهای جهان را بشناسید

تاریخ انتشار: ۳۱ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۲۰۲۰۰۴

خطرناک ترین کشورهای جهان را بشناسید

مرکز تحقیقاتی "Expat Insider" در گزارش خود خطرناک‌ترین کشورهای جهان را معرفی کرده‌ است.

 بر اساس گزارش "Expat Insider"، خطرناک‌ترین کشورهای جهان در سال 2019 معرفی شدند. 

در این تحقیق، شاخصه‌هایی مانند صلح، امنیت و ثبات سیاسی، کیفیت زندگی، هزینه زندگی و تامین مالی شخصی نیز درنظر گرفته شده‌اند. 

در لیست زیر خطرناک‌ترین کشورهای جهان از لحاظ زندگی در سال 2019 ذکر شده‌اند: 

1.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برزیل 

یکی از مشکلات اساسی این کشور کمبود امنیت است؛ بسیاری از مردم برزیل در ترس زندگی می‌کنند؛ سطح بالای خشونت و جرم در این کشور نگران‌کننده است؛ براساس گزارش مرکز تحقیقاتی "world population"، بین سالهای 2017 تا 2018 تعداد 59 هزار نفر در این کشور به قتل رسیده‌اند!

 یکی دیگر از مشکلات مهم در این کشور هرج و مرج سیاسی است؛ بسیاری از کارمندان برزیلی در این شرایط دچار سردرگمی شده و بسیاری کار خود را از دست داده‌اند. 

2. آفریقای جنوبی

این کشور وضعیت سیاسی مشخصی ندارد؛ میزان فساد اداری در آن بسیار بالا است و سیستم نظارتی در ضعف بسر می‌برد. 

میزان جرم و جنایت در این کشور قابل تامل است؛ از اوایل سال 2019 تعداد 2.01 میلیون جرم در این کشور اتفاق افتاده‌ است! همچنین در سال 2018، تعداد 21 هزار و 22 نفر بر اثر نزاع‌های خیابانی به قتل رسیده‌اند. 

یکی دیگر مشکلات این کشور مسئله‌ی نژادپرستی است؛ بسیاری از سفیدپوستان مهاجر که در راس حکومت قرار دارند، رفتار مناسبی با ساکنان اصلی این سرزمین ندارند. 

3. نیجریه 

مردم این کشور احساس عدم اطمینان به هنگام راه رفتن در خیابان‌ها را دارند؛ به گفته‌ی مردم این کشور ممکن است هر اتفاقی در هر زمان و همه‌جا رخ دهد!

نرخ قتل در این کشور در سال 2016  از هر 100هزار نفر، 10نفر ثبت شده‌ است؛ در تحقیقی در سال 2012 بیان شد که 31درصد بانوان در این کشور مورد خشونت‌های جنسی قرار گرفته‌اند. 

4. آرژانتین 

بر اساس شرایط اقتصادی در این کشور، هر برنامه‌‌ریزی مالی اغلب در نوسان است؛ امنیت مالی در این کشور در ابهام است و هیچ فردی نسبت به آینده‌ خود اطمینان ندارد. 

در سال 2016 تعداد 2 هزار و 605 نفر به علت قتل زندانی ‌شده اند؛ نرخ قتل در این کشور در سال 2016، 6 نفر از هر 100 هزار نفر بوده‌ است. 

5. هند 

تنش‌های اجتماعی در این کشور بسیار بالا است؛ تقابل دو طبقه‌ ثروتمند و فرودست باعث کشمکش‌های فراوانی در این کشور شده‌ است؛ براساس نظرسنجی "Expat Insider" از گردشگران خارجی در این کشور، مردم هند بسیار با خشونت صحبت می‌کنند و به شخص خارجی سوءظن دارند؛ بسیاری از هندی تصورشان بر این است که گردشگران بسیار ثروتمند هستند و باید پول بسیاری از آن‌ها دریافت کرد. 

آلودگی محیطی در این کشور بسیار شدید است؛ در معابر اصلی و خیابان‌های شهرها، زباله‌ها بر روی زمین ریخته‌ شده‌اند؛ بهداشت فردی در محلههای ضعیف شهرها رعایت نمی‌شود. 

بسیاری از زنان گردشگر خارجی در نظرات خود از آزار و اذیت جنسی مردان محلی شکایت کرده‌اند؛ به گفته‌ی آنان بهنگام رفت‌و آمد از خیابان‌ها، مردان محلی به زنان خارجی آزار می‌رسانند. 

6. پرو 

مردم در این کشور رفتار تهاجمی از خود نشان می‌دهند؛ با یک مشکل کوچک در خیابان‌های این کشور امکان درگیری بسیار بالا می‌رود. 

در سال 2015 تعداد 7.16 نفر از 100 هزار نفر، جان خود را در درگیری‌های خیابانی جان خود را از دست داده‌اند همچنین تعداد 2247 نفر به علت قتل زندانی شده‌اند. 

7. کنیا 

بسیاری از گردشگران خارجی در این کشور مورد سرقت و کلاهبرداری قرار می‌گیرند؛ بسیاری از این سرقت‌ها در اتاق‌های هتل‌ها رخ داده‌است؛ همچنین پلیس این کشور به بهانه‌های نامعلوم جلوی گردشگران را گرفته و با دریافت پول اجازه‌ تردد می‌دهد!

در این کشور وضعیت جاده‌ها بسیار وحشتناک است و رسیدگی کمی نسبت به آنها انجام می‌شود؛ در هر ساعتی از روز در خیابان‌ها ترافیک وحشتناکی وجود دارد؛ از لحاظ ظاهری شهرهای این کشور آلوده است و بهداشت فردی در آن رعایت نمی‌شود. 

8. اوکراین 

فساد اداری در این کشور بسیار زیاد است؛ بسیاری از مردم برای انجام شدن کارهایشان مجبور به پرداخت رشوه هستند؛ بسیاری از مردم به صداقت دولت اعتمادی ندارند. 

وضعیت اقتصادی در این کشور در نوسان است و هیچ فردی به آینده‌ی مالی خود اطمینان ندارد؛ در نظر برخی از افراد این کشور، گردشگران خارجی به عنوان کیف‌پول شناخته می‌شوند. 

9. ترکیه 

مردم ترکیه از صحبت کردن و ابراز عقاید خود وحشت دارند؛ سیاست دولت این کشور باعث تقسیم جامعه شده‌است؛ مردم این کشور از  در نظرسنجی "Expat Insider" از وضعیت امنیتی این کشور صحبت می‌کنند. 

10. کلمبیا 

فساد در کلمبیا بسیار زیاد است؛ سیستم حکومتی این کشور به گونه‌ای است که نه برای افراد بومی و نه برای مهاجران عادلانه نیست؛  همه چیز در اختیار دولت است و سرمایه‌گزاران خارجی برای سرمایه گزاری در این کشور با مشکل روبه رو هستند. 

آمار جرم و جنایت نیز در این کشور بالا است؛ نرخ قتل در سال 2016 در این کشور از هر 100هزار نفر، 24.4 نفر بوده‌است. همچنین میزان آزار و اذیت جنسی نسبت به زنان نیز بالا است؛ در همین سال تعداد 33هزار پرونده در مورد خشونت جنسی نسبت به زنان در این کشور مورد بررسی قرار گرفته‌است. 

11. مکزیک 

یکی از مشکلات اساسی کشور مکزیک، تامین امنیت است؛ در این کشور میزان جرم و جنایت بسیار بالا است؛ در نیمه نخست سال 2019 در این کشور تعداد 17 هزار قتل به ثبت رسیده‌ است؛ در طول روز تعداد 90 نفر جان خود را در درگیر‌یها از دست می‌دهند. 

وجود کارتل‌های مواد مخدر در این کشور بر این ناامنی دامن زده‌است؛ بسیاری از مردم مکزیک برای تامین مالی خود وارد این کارتل‌ها می‌شوند و برای کسب سود بیشتر امنیت کشور را مختل می‌کنند. 

میزان قابل توجهی از دزدی نیز در این کشور وجود دارد؛ بسیاری از گردشگران خارجی از سرقت وسایل و پول‌های خود به پلیس مراجعه می‌کنند. 

12. انگلیس 

یکی از معضلات زندگی در انگلیس، قیمت اجاره‌خانه است؛ دربرخی از شهر‌های انگلیس مانند لندن، به حدی میزان کرایه‌ خانه‌ها بالا است که بسیاری از افراد از عهده‌ی آن برنمی‌آیند؛ به همین سبب میزان بی‌خانمانی در این کشور رو به افزایش است. 

در کشور انگلیس میزان سرقت با چاقو بسیار گسترده است؛ "گاردین" در این باره نوشت که در سال 2018 تعداد 40 هزار و 829 پرونده سرقت توسط پلیس این کشور مورد بررسی قرار گرفته‌ است. 

از دیگر مشکلات این کشور، نژادپرستی گروهی افراطی است که برای حذف سیاهپوستان حتی اقدام به قتل آنان می‌کنند. 

13. مصر 

دولت این کشور به شدت امنیتی برخورد می‌کند؛ افراد این کشور از لحاظ آزادی بسیار مورد فشار هستند. 

وضعیت جاده‌های مصر بشدت نامناسب است و ترافیک وحشتناکی، کل کشور را در طول روز فرا می‌گیرد؛ ازدحام جمعیت در خیابان ها و معابر اصلی شهر بسیار است؛ ساختمان‌ها بسیار فرسوده هستند و هیچ برنامه‌ای در جهت بهبود آنان انجام نشده است. 

14. فیلیپین 

تملک زمین توسط غریبه‌ها در این کشور محال است و غیر بومیان برای زندگی در این کشور با مشکل روبه‌رو هستند؛ در این کشور قوانینی وجود دارد که غیر بومیان را محدود می‌کند. 

فساد در این کشور بچشم می‌آید؛ برای حل بسیاری از مشکلات احتیاج به یک فرد منتصب به دولت است. 

رانندگی در این کشور همراه با خطر است؛ میزان مرگ در تصادفات در این کشور نسبت به میانگین جهانی بالاتر است. 

15. ایتالیا 

بروکراسی در این کشور نامنظم است و بسیاری از مسئولان، محدوده‌ی فعالیت خود را نمی‌دانند. 

16. آمریکا 

نژادپرستی در این کشور بسیار نمایان است؛ برخی از سفیدپوستان در این کشور به راحتی سیاهپوستان را می‌کشند و قانون این کشور در مقابل آنان سکوت می‌کند. 

به دلیل قانون آزادی اسلحه در این کشور، میزان کشتار و جنایات بسیار زیاد است؛ قتل با اسلحه شایع‌ترین جرم در این کشور است. 

از دیگر مشکلات این کشور آموزش است؛ در این کشور مدارس خاصی برای افراد خاص وجود دارد و دیگران از لحاظ آموزشی در فقر بسر می‌برند. 

تنش های اجتماعی در این کشور بسیار گسترده هستند و افراد خاص دارای گستردگی عمل هستند و دیگران در مقابل آنان فعالیتی ندارند. 

17. اندونزی 

افراط گرایی مذهبی در این کشور یکی از معضلات امنیتی است؛ اقلیت‌های دینی در این کشور از آزادی عمل چندانی برخوردار نیستند. 

مشکل دسترسی به مراقبت‌های بهداشتی در این کشور به چشم می‌خورد؛ تعداد مراکز درمانی نسبت به جمعیت کشور کمتر است؛ همچنین میزان آلودگی هوا در این کشور بالا است و مردم شهرها در آلودگی بسیار زندگی می‌کنند.  

حمل و نقل در این کشور با سختی همراه است؛ به علت ترافیک گسترده در این کشور برای عبور و مرور باید تمهیداتی را اندیشید. 

18. یونان 

به علت وضعیت نامناسب اقتصادی در این کشور، افراد از آینده‌ درآمد خود اطمینان ندارند؛ فرصت‌های شغلی در این کشور بسیار کم است و بیکاری بسیار گسترده است. 

19. کویت 

در این کشور تبعیض بسیاری وجود دراد؛ افرادی که منتسب به خاندان پادشاهی در این کشور هستند در آسایش و امنیت کامل هستند اما مردم عادی از ناامنی و وضعیت بد اقتصادی بسر می‌برند. 

در این کشور مشکلات زیست محیطی وجود دارد؛ به علت خشکی هوا و بیابانی بودن آن، میزان دسترسی به آب آشامیدنی کم است. 

20. تایلند 

در این کشور می‌توان گفت صلح وجود ندارد؛ آشوب و نزاع‌های خیابانی در همه‌ی معابر اصلی شهر دیده می‌شود؛ سر و صدا و میزان آلودگی صوتی در این کشور بسیار بالا است. 

این کشور بسیار کثیف است و با مشکل ازدیاد زباله رو‌به‌رو است؛ زیرساخت‌های این کشور توسعه‌نیافته است و دولت هیچ اقدامی در جهت بهبود آن انجام نمی‌دهد.

اقتصادآنلاین

لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000FNc برچسب ها: آفریقای جنوبی ، برزیل ، بازارنیوز

منبع: بازار نیوز

کلیدواژه: آفریقای جنوبی برزیل بازارنیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت bazarnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بازار نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۰۲۰۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار هواشناسی به کشاورزان ۲۵ استان/ امروز جاده چالوس خطرناک است

به گزارش خبرگزاری مهر، بر اساس پیش‌بینی کلی نقشه‌های همدیدی و آینده‌نگری سازمان هواشناسی امروز سه‌شنبه (۱۸ اردیبهشت ماه) با تداوم فعالیت سامانه بارشی در شمال غرب، غرب، سواحل دریای خزر، شمال شرق و دامنه‌های جنوبی البرز ابرناکی، رگبار، رعدوبرق و وزش باد شدید موقت و در برخی نقاط مرکز، شرق و دامنه، ارتفاعات زاگرس مرکزی و جنوبی رگبار پراکنده گاهی رعدوبرق و وزش باد نسبتاً شدید تا شدید پیش‌بینی می‌شود.

چهارشنبه در شمال غرب، سواحل شمالی، شمال شرق کشور و ارتفاعات البرز بارندگی ادامه می‌یابد و در جنوب، شرق و جنوب شرق کشور نیز افزایش ابر، وزش باد شدید و رگبار پراکنده انتظار می‌رود. بارش‌ها در این روز برای استان‌های گیلان، اردبیل و شمال استان‌های آذربایجان شرقی و آذربایجان غربی شدید خواهد بود.

پنجشنبه در استان‌های واقع در شمال غرب کشور از شدت بارش کاسته می‌شود و در سواحل دریای خزر شمال شرق دامنه و ارتفاعات جنوبی البرز شامل استان‌های البرز، تهران و سمنان رگبار، رعدوبرق و وزش باد روی می‌دهد که شدت بارش در مازندران و خراسان رضوی خواهد بود. همچنین طی این روز وزش باد شدید در شرق و جنوب شرق کشور همراه با کاهش نسبی دما پیش‌بینی شده و در اواخر وقت نیز سامانه بارشی از شرق کشور خارج می‌شود.

جمعه و شنبه هفته آینده در اکثر مناطق کشور جو آرام و پایداری همراه با افزایش نسبی دما حاکم است و تنها در روز جمعه در شمال آذربایجان شرقی، اردبیل، گیلان و ارتفاعات مازندران و شنبه در شمال آذربایجان غربی به‌ویژه در ساعات بعدازظهر افزایش ابر و بارش پراکنده پیش‌بینی می‌شود.

لازم به ذکر است طی این دو روز در شرق و جنوب شرق کشور به‌ویژه منطقه زابل وزش باد شدید ادامه خواهد داشت. تا روز چهارشنبه دریای خزر، امروز شمال خلیج فارس و از بعدازظهر فردا تا جمعه مرکز و شرق خلیج فارس تنگه هرمز و دریای عمان مواج است.

بر اساس اعلام سازمان هواشناسی مسافران از تردد در جاده چالوس خودداری کنند.

هشدار خسارت به کشاورزان

سازمان هواشناسی در هشداری به کشاورزان نوع مخاطره را رگبار باران، رعدوبرق، وزش باد شدید، در برخی نقاط گردوخاک، در نقاط مستعد بارش تگرگ پیش‌بینی کرد.

منطقه اثر

سه‌شنبه ۱۴۰۳/۰۲/۱۸: آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، اردبیل، گیلان، مازندران، گلستان، خراسان رضوی، خراسان شمالی، زنجان، قزوین، قم، تهران، البرز، سمنان، کرمانشاه، کردستان، لرستان، ایلام، خوزستان، همدان، مرکزی، کهگیلویه و بویراحمد، چهارمحال و بختیاری، فارس، اصفهان.

اثر مخاطره نیز آسیب به محصولات کشاورزی عنوان شده است.

سازمان هواشناسی همچنین توصیه‌های زیر را به کشاورزان ارائه کرده است.

تسریع در شخم مزارع شالیزاری به کمک روان‌آب‌های سطحی موجود.

دادن کود سرک به مزارع گندم آبی و کلزا قبل از وقوع بارش در استان‌های شمال غربی.

عدم انجام آبیاری مزارع غلات جهت جلوگیری از ورس با توجه به پیش‌بینی وقوع باد شدید.

تسریع در برداشت مزارع غلات و کلزا آماده برداشت در استان‌های جنوبی و چغندرقند در خوزستان.

محافظت از دپوهای گندم و غلات برداشت شده در برابر بارش رگباری به‌ویژه در استان بوشهر.

خودداری از برداشت یونجه، نعنا و گل محمدی در استان فارس.

اجتناب از محلول‌پاشی و سم‌پاشی در مزارع و باغات با توجه به وقوع بارش‌ها.

آماده‌سازی زمین برای کشت محصولات کشاورزی بهاره (سیب زمینی و چغندرقند بهاره در استان لرستان و ذرت در استان البرز، سبزی و صیفی به خصوص سیب زمینی در مناطق سردسیر استان‌های شمال غربی).

زهکشی و پاک‌سازی مسیر آب باغات و مزارع با توجه به بارش‌ها، حفاظت از مزارع صیفی‌جات.

کنترل دما و رطوبت انبارها با توجه به افزایش رطوبت جهت جلوگیری از خسارت بیماری‌های قارچی، بسته نگهداشتن دریچه گلخانه‌ها در هنگام بارش و استحکام آنها در برابر باد شدید.

عدم استفاده از آب باران برای دام‌ها.

جلوگیری از نفوذ روان‌آب به داخل سالن‌ها.

پاکسازی، تنظیم و کنترل دریچه ورودی و خروجی آب استخرها.

خودداری دامداران و عشایر از عبور در ارتفاعات و انتقال دام‌ها به مکان سرپوشیده در هنگام وقوع بارش.

عایق‌بندی و محافظت از کندوها در مقابل بارش و باد شدید.

استحکام نهال‌های جوان در برابر باد شدید.

عدم تردد ماشین‌آلات کشاورزی و کمباین‌های برداشت غلات بر روی مزارع در موقع بارندگی.

کد خبر 6098920 زهره آقاجانی

دیگر خبرها

  • هاآرتص: تل‌آویو نگران همه گیر شدن تحریم علیه اسرائیل است
  • هشدار هواشناسی:  امروز جاده چالوس خطرناک است
  • هشدار هواشناسی به کشاورزان ۲۵ استان/ امروز جاده چالوس خطرناک است
  • عجیب ترین فرمانده جنگ ایران و عراق /جانشین سپاه خرمشهر و دوست نزدیک سردار سلیمانی را بیشتر بشناسید
  • مارکسیسم چه نگاهی به سیاست بین‌الملل دارد؟
  • حسینی: اقدامات دولت سیزدهم تعامل با کشورهای جهان را فراهم کرده است
  • وزیر خارجه: قطع روابط با اسرائیل در توقف نسل کشی مهم است
  • پس لرزه های خطرناک جنگ غزه در جهان؛ آیا زندگی یهودیان در غرب غیرممکن می شود؟
  • زیباترین اما خطرناک‌ترین شهر ساحلی جهان
  • حوضه خلیج فارس یکی از آلوده‌ترین پهنه‌های آبی در جهان است/ اولویت دیپلماسی زیست‌محیطی خلیج فارس